Taller
de Cinema

New

Dia Internacional de la Democràcia

15/09/2017

El Dia Internacional de la Democràcia proporciona una oportunitat d'examinar l'estat de la democràcia al món. La democràcia és tant un procés com una meta, i només amb la plena participació i el suport de la comunitat internacional, els òrgans nacionals de govern, la societat civil i els individus pot l'ideal de democràcia tornar-se en realitat per ser gaudit per tots, en tots costats.

Els valors de llibertat i respecte pels drets humans i el principi de celebrar eleccions periòdiques i genuïnes mitjançant el sufragi universal són elements essencials de la democràcia. Al seu torn, la democràcia proporciona el mitjà natural per a la protecció i la realització efectiva dels drets humans. Aquests valors s'han incorporat a la Declaració Universal de Drets Humans han estat elaborats encara més en el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics Disponible en anglès que consagra una multitud de drets polítics i llibertats civils en què es basen les democràcies significatives.

En "WAZHMA" els alumnes del Col·legi Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú ens parlen de l'Afganistan on, ara, democràcia no existeix.

Compartir